Comunicat de presă UNDOR – 26 August 2020: Bun venit, Dan Rădulescu!

Comunicat de presă UNDOR – 26 August 2020: Bun venit, Dan Rădulescu!

UNDOR anunță intrarea în partid a deputatului care reprezintă Prahova, Dan Rădulescu. Acesta și-a dat recent demisia din USR, motivând o divergență de opinii și viziune, privind modul de a face politica ”altfel” și de a reprezenta cetățenii și comunitățile locale.

Deputatul Dan Rădulescu a avut, în patru ani de mandat, o activitate susținută în domeniul educației și a reformei necesare din învățământ. De asemenea, s-a implicat activ în problemele comunităților locale din județul Prahova și din Ploiești, aducând pe agenda publică poluarea din orașe și metode de a reduce factorii toxici pentru sănătatea oamenilor.

În perioada următoare, Dan își propune să dezvolte filiala UNDOR Prahova, alături de alți membri UNDOR și foști colegi din USR care îl urmează, pentru a putea continua să construiască o viață mai bună pentru cetățenii care i-au acordat votul de încredere în 2016 pentru a-i reprezenta în Parlamentul României.

UNDOR salută decizia lui Dan de a se alătura unui proiect politic nou, curat, de la firul ierbii, care își propune să reflecte politic acea dorință de autentică schimbare, transparență, meritocrație și  reprezentare în interesul public. Munca împreună pentru binele comun, pentru a construi România de mâine, cea a Democrației, Omeniei și Respectului pentru sine și pentru ceilalți, pentru natură, animale, minorități, femei, copii, comunități și pentru țară începe astăzi.

Credem cu tărie că fără respect și omenie nu putem avea o democrație autentică, în care toți cetățenii să poată avea o voce, să poată contribui pentru a face o diferență pozitivă acolo unde se află, o schimbare în bine de care să beneficieze întâi un om, apoi mai mulți, apoi întreaga comunitate. România de mâine începe cu fiecare dintre noi.

Bine ai venit, Dan Rădulescu !

#undor #dor # democrație #omenie #respect #danrădulescu