Comunicat de presă UNDOR – 6 August 2020

Comunicat de presă UNDOR – 6 August 2020

Conducerea UNDOR a decis susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Municipiului București, alături de celelalte formațiuni de dreapta, PNL și Alianța USR PLUS. UNDOR este un partid cu orientare de dreapta, care va susține candidați cu puternice valori democratice, europene, ale democrației liberale clasice și în alte localități din țară. Membrii UNDOR cunosc parcursul politic și personal al lui Nicușor Dan și consideră că este cea mai bună alegere pentru bucureșteni, datorită dedicației și consecvenței în timp pe care Dan a acordat-o problemelor orașului, pe care îl cunoaște cel mai bine, dintre toți candidații anunțați sau posibili. Nicușor Dan va avea întotdeauna sprijinul UNDOR și va putea conta pe foștii consilieri USR în primăriile locale, actuali membri ai UNDOR.

Bucureștiul se află într-un moment crucial în acest an, după patru ani de mandat PSD, absolut dezastruoși pentru capitală, cu un primar preocupat exclusiv de imaginea personală și de cheltuirea banilor publici pentru companii afiliate. În consecință este imperativ ca toate forțele democratice, reformatoare și orientate către transformarea Bucureștiului într-o capitală nu doar europeană, ci globală, un oraș atractiv pentru investitorii globali și pentru turismul internațional, precum și pentru studenții străini și tinerii care doresc să se implice în dezvoltarea unor comunități locale, cu ajutorul industriilor creative sau al tehnologiei.

UNDOR va prelua în campania electorală mesajele candidatului independent Nicușor Dan, pentru a contribui în mod activ la trimiterea Gabrielei Firea în irelevanța politică pe care o merită.

Biroul de Presă al UNDOR
06 august 2020