Comunicat de presă UNDOR – 17 August 2020: Elena Uram s-a înscris în UNDOR

Comunicat de presă UNDOR – 17 August 2020: Elena Uram s-a înscris în UNDOR

UNDOR anunță intrarea în partid a Elenei Uram, fostă președintă a USR Tulcea și candidat la alegerile europarlamentare pe lista USR-PLUS. Și-a dat demisia din USR în data de 5 februarie 2019, pentru că modul de conducere al partidului, lipsa meritocrației în promovarea unor candidați și manipularea alegerilor interne în filiale au făcut-o să înțeleagă că USR nu este “partidul altfel”. Ulterior, în data de 13 februarie 2019, a fost exclusă, deși nu mai era membru. Acum este în UNDOR, unde și-a regăsit o parte din foștii colegi din USR.

Elena este specializată în comerț internațional și turism, vorbește limba arabă. În acest moment este antreprenoare, coordonând un magazin online și lucrează la deschiderea unei fabrici de textile în Caracal, care se va ocupa cu exportul de produse sub brand propriu, considerând că sistemul Lohn nu este de viitor pentru economia românească. Își dorește să vadă în politică oameni care fac cu adevărat o “politică altfel” – pentru comunități și care sunt profesioniști în domeniul lor, înainte de a începe să facă politică, nu ulterior.

România de mâine are nevoie de profesioniști ca Elena. Dacă vrei să construiești alături de ea, te așteptăm la: www.undor.ro/inscriere

#dor #undor #romaniademaine